Potrójne Ciasto Czekoladowo-Ciasteczkowe

Potrójne Ciasto Czekoladowo-Ciasteczkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj Triple Chocolate-Cookie Trifle Pie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.51 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz Baton do pieczenia czekolady, ciężki krem, ciasteczka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Triple Chocolate Trifle with Guinness, Triple-Chocolate Brownie Trifle, oraz Trójwarstwowe Masło Orzechowe + Ciastko Z Czekoladą + Ciastka Do Ciasta.

Instrukcje

1
Kuchenka mikrofalowa 1/2 szklanki śmietany w wysokiej 30 sekund do 1 minuty lub do gorąca (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
W dużej misce umieścić słodko-gorzką czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Gorącą śmietanę polać czekoladą i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Powtórz procedurę z 1/4 szklanki śmietany i białej czekolady. (Jeśli czekolada nie topi się całkowicie po wymieszaniu, kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 10-sekundowych odstępach tylko do czasu, aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka.) Wymieszać 1/2 łyżeczki. wanilia do każdej mieszaniny czekolady, aż dobrze wymieszane. Fajne 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4
W międzyczasie pozostawić 2 1/2 szklanki śmietany w temperaturze pokojowej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Ubić 1 1/2 szklanki śmietany na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż średnie szczyty tworzą. Delikatnie złóż jedną czwartą bitej śmietany do chłodnej słodko-gorzkiej mieszanki czekoladowej. Powtórz procedurę z pozostałą bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
6
Ubić pozostałą 1 szklankę śmietany ze średnią prędkością aż do uzyskania średnich szczytów. Delikatnie złóż jedną czwartą bitej śmietany do zimnej mieszanki białej czekolady. Powtórz procedurę z pozostałą bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Zmiażdżyć 6 do 7 ciastek, aby równać 1/2 szklanki okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
8
Posyp dno lekko nasmarowanej 9-calowej patelni springform.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
9
Połowę słodko-gorzkiej mieszanki czekolady rozłożyć na zmiażdżonych ciasteczkach na patelni. Ułóż ciasteczka wokół boków patelni (około 19 ciasteczek).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Rozprowadzić białą czekoladę na słodko-gorzkiej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Biała CzekoladaBiała Czekolada
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
11
Zmiażdżyć Pozostałe ciasteczka i posypać mieszaniną białej czekolady na patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
12
W razie potrzeby skropić likierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
13
Rozłóż pozostałą słodko-gorzką mieszaninę czekolady na zmiażdżonych ciasteczkach. Przykryć i schłodzić 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
14
Zdjąć boki z patelni. Kopiec malin w środku drobiazgu; pędzel z malinową glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
15
Podawać natychmiast.
16
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Ghirardelli 60% słodko-gorzkich batoników kakaowych, Ghirardelli White Chocolate Baking Bar, Pepperidge Farm Distinctive Entertainment Cookie Collection i likieru Godiva Mocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
MochaMocha
1
Połącz 3 Łyżki. dżem malinowy bez pestek i 2 łyżeczki. woda w małej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 10 do 15 sekund lub aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn