Posiekana Sałatka z cytryną i koperkiem

Posiekana Sałatka z cytryną i koperkiem
Posiekana Sałatka z cytryną i koperkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 11g tłuszczu i w sumie 111 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś sałatę rzymską, szalotki, radicchio i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka posiekana z winegretem z szalotki, fetą i koperkiem, Letnia posiekana Sałatka z Burratanem i marzycielskim dressingiem z maślanki koperkowej, oraz Sałatka z kurczakiem śródziemnomorskim z kremowym dressingiem z koperku feta dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce wrzuć razem Rzym, radicchio i szalotki. W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, koperek, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RadicchioRadicchio
Zielona CebulaZielona Cebula
RomaineRomaine
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlej dressing na sałatkę i wrzuć.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn