Pomidorki koktajlowe z sosem z maślanki z sera pleśniowego
Pomidorki koktajlowe z maślanką sos z sera pleśniowego to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 185 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ser, maślankę, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos Z Maślanego Sera Pleśniowego, SOS maślany z serem pleśniowym {plus 20 sposobów użycia}, oraz Kliny lodowe z sosem maślanym z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, umieść ser pleśniowy, maślankę i oliwę z oliwek w średniej misce i wymieszaj razem z widelcem, trochę tłucz, aby rozbić ser. Doprawić sokiem z cytryny, solą, pieprzem i szczypiorkiem. Odstawić.
Pomidory umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Każdy pomidor pokroić na pół wzdłuż i doprawić szczyptą soli.
Dodać pomidory do mieszaniny dressing i wrzucić do połączenia, a następnie udekorować świeżo zmielonym pieprzem, do smaku.