Polędwiczki Wieprzowe Z Palonym Brązowym Cukrem, Pomarańczowym Confitem I Tymiankiem

Polędwiczki Wieprzowe Z Palonym Brązowym Cukrem, Pomarańczowym Confitem I Tymiankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj polędwicę wieprzową ze spalonym brązowym cukrem, pomarańczową konfiturą i tymiankiem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.64 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 881 kalorii, 126g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Michaela Ruhlmana ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, olej z Orange confit, Orange confit i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bourbon-Brown Sugar Polędwica Wieprzowa, Brązowy Cukier Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwiczki wieprzowe w marynacie Bourbon-Brown Sugar dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn