Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Pieczarkami
Polędwiczki wieprzowe nadziewane grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 365 kalorii, 38g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 66 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, bułka tarta, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pikantne pieczarkowe nadziewane polędwiczki wieprzowe, Nadziewane polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym Shiitake, oraz Prosciutto-Polędwica wieprzowa faszerowana sosem pieczarkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, aż chrupiące, o 8 protokół.
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku; gotować, aż grzyby będą miękkie, o 4 protokół.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia i wymieszać w bułce tartej i wszystko, ale 2 łyżki natki pietruszki.
Moczyć 10 do 12 wykałaczek w wodzie, aby zapobiec ich spalaniu. Wieprzowinę opłukać i osuszyć. Butterfly wieprzowina: zrobić 1-cal głębokie nacięcie w dół długości każdej polędwicy; nie przeciąć całą drogę. Otwórz mięso jak książkę, aby polędwiczki leżały płasko.
Przykryj wieprzowinę folią; Funt płaską stroną młotka mięsnego do około 1/2 cala grubości, zaczynając od środka i pracując na zewnątrz.
Rozłóż mieszaninę grzybów na 2 polędwiczki. Zaczynając od długiego boku, ciasno zwinąć każdą polędwicę. Zabezpiecz szwy wykałaczkami.
Rozgrzej grilla do średniej wysokości; posmaruj ruszty oliwą z oliwek.
Roladki wieprzowe posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill, obracając, aż termometr włożony do środka rejestry wieprzowiny 140 stopni F, 25 do 30 minut.
Przenieś do deski do krojenia, aby odpocząć, około 10 minut.
W misce wymieszać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek i 2 łyżki natki pietruszki, skórkę z cytryny oraz sól i pieprz do smaku.
Wyjąć wykałaczki i pokroić roladki wieprzowe. Top z natką pietruszki oleju.