Polka Dot Smash Cake

Polka Dot Smash Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Polka Dot Smash Cake. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz teal Gel food colors, betty whipped fluffy frosting, Betty Cake mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Polka Dot Cake, Tort Polka, oraz Polka Dot Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cali za pomocą sprayu do skracania lub gotowania i umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 regularnych kubków do muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Miejsce 1 3/4 szklanki ciasta do bochenka patelni. Łyżka pozostałego ciasta do kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec Bochenek ciasto 35 do 40 minut i babeczki 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać Bochenek ciasto 30 do 60 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszać razem 2 łyżki lukier i czerwony kolor żywności do koloru głębokiej czerwieni. Łyżka lukier do dekoracji torba wyposażona w małą okrągłą końcówkę; odstawić. W małej misce, wymieszać pozostały lukier i cyrankowy kolor żywności do pożądanego koloru. Wykończenia zaokrąglony top off Bochenek ciasta. Używając 3-calowego kutra do ciastek, Wytnij 2 rundy z bochenka ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umieścić jeden okrągły tort, pokroić bok do góry, na talerzu.
7
Spread cut side z lukrem teal. Wierzch z pozostałym okrągłym ciastem, ściąć bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Łyżka pozostała teal lukier do dekoracji torba wyposażona w dużą okrągłą końcówkę. Mróz boki ciasta z długimi paskami lukru od podstawy ciasta do góry. Mróz wierzch ciasta, i wygładzić szpatułką. Rur głębokie czerwone kropki lukier na stronie ciasta. Użyj pozostałego lukru do mróz babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn