Polka Dot Smash Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Polka Dot Smash Cake. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz teal Gel food colors, betty whipped fluffy frosting, Betty Cake mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Polka Dot Cake, Tort Polka, oraz Polka Dot Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cali za pomocą sprayu do skracania lub gotowania i umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 regularnych kubków do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu, aż gładka.
Miejsce 1 3/4 szklanki ciasta do bochenka patelni. Łyżka pozostałego ciasta do kubków muffin.
Piec Bochenek ciasto 35 do 40 minut i babeczki 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać Bochenek ciasto 30 do 60 minut lub do firmy.
Wymieszać razem 2 łyżki lukier i czerwony kolor żywności do koloru głębokiej czerwieni. Łyżka lukier do dekoracji torba wyposażona w małą okrągłą końcówkę; odstawić. W małej misce, wymieszać pozostały lukier i cyrankowy kolor żywności do pożądanego koloru. Wykończenia zaokrąglony top off Bochenek ciasta. Używając 3-calowego kutra do ciastek, Wytnij 2 rundy z bochenka ciasta.
Umieścić jeden okrągły tort, pokroić bok do góry, na talerzu.
Spread cut side z lukrem teal. Wierzch z pozostałym okrągłym ciastem, ściąć bok w dół.
Łyżka pozostała teal lukier do dekoracji torba wyposażona w dużą okrągłą końcówkę. Mróz boki ciasta z długimi paskami lukru od podstawy ciasta do góry. Mróz wierzch ciasta, i wygładzić szpatułką. Rur głębokie czerwone kropki lukier na stronie ciasta. Użyj pozostałego lukru do mróz babeczki.