Polenta z sałatką zimową, jajkiem gotowanym i serem pleśniowym z " uczty

Polenta z sałatką zimową, jajkiem gotowanym i serem pleśniowym z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać polenta z zimowej sałatki, jajko w koszulce, i ser pleśniowy z ' Święto spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 13g białka, oraz 28g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mleko, ser dubliner i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polenta Z Zimową Sałatką, Jajkiem W Koszulce I Serem Pleśniowym Przepis, Polenta z pikantną pigwą i serem pleśniowym, oraz Jajko gotowane na kremowej Polencie [z boczniakami, serem pleśniowym i pistacjami] dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 3 szklanki (720 ml) wody do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Powoli dodaj polentę, wymieszaj drewnianą łyżką i dodaj 1 łyżeczkę soli. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż polenta jest miękka i całkowicie gotowane, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj mleko, 2 łyżki masła, i cheddar do polenta i wymieszać razem na średnim ogniu, aż po prostu ogrzane przez i wystarczająco miękkie, aby łatwo upuścić z łyżką, kilka minut więcej. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
PolentaPolenta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w największej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać pomidory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zostaną zwęglone i pękną, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Dodać radicchio i frisée i gotować, aż zwiędną, o 3 protokół. Wymieszaj ocet, pozostałą 1/2 szklanki (120 ml) wody i pozostałą 1 łyżkę masła. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i wrzuć razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Łyżka polenta do miski i top z sałatką i gotowane jajka. Przed podaniem pokruszyć ser pleśniowy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn