Podwójne nachos z serem i fasolą
Przepis podwójny ser i fasola Nachos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 25 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mało kto lubi tę przystawkę. Mieszanka okrągłych chipsów kukurydzianych tortilla, zielona cebula, mieszanka meksykańskiego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chorizo, fasola i ser Nachos, Weight Watchers Skinny Cheese & Black Bean Nachos, oraz Double Double Bacon Cheese Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. 12-calowa patelnia do pizzy lub 15x10x1-calowa patelnia z folią; spryskać sprayem do gotowania.
Połowę żetonów równomiernie rozprowadzić na patelni.
W małej misce, wymieszać refried fasoli i salsy. Upuść około połowy mieszaniny przez małe łyżki na chipsy. Na wierzchu po połowie plastrów jalapeño, cebuli i sera. Powtórz warstwy zakończone serem.
Piec 10 do 12 minut lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.