Podeszwa Patelni
Podeszwa z patelni może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Za $1.55 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 111 kalorii, 15g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, filety z flądry, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sole Piccata, Sole Meunière, oraz Sole Piccata dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania podsmaż cebulę i zieloną paprykę do miękkości. Dodaj sok pomidorowy, pietruszkę, sól i oregano. Gotuj przez 5 minut lub do podgrzania.
Dodaj filety. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 12-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Ryby można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Eden Rift Valliant Pinot Noir. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir