Placki z indyka z puree ziemniaczanym-polewa Asiago
Placki z indyka z puree ziemniaczanym-polewa Asiago wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ser asiago, drobny groszek, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Maślanka Szczypiorek & Asiago Puree Ziemniaczane Gratin, Mini Słodkie Placki Ziemniaczane Z Bitą Cynamonową Polewą Z Serem Śmietankowym, oraz Puree słodkie ziemniaki z Klon Pecan pralinki polewa.
Instrukcje
Rozgrzać olej i masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i szalotki; gotować przez 6 minut lub do miękkości, często mieszając.
Dodać groszek i wino, i gotować 2 protokół.
Dodać indyka, pietruszkę i szałwię.
Bulion i Mąkę połączyć w małej misce i dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę bulionu do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z solą i 1/8 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Połącz pozostałe 1/8 łyżeczki pieprzu, puree ziemniaczane i ser w małej misce. Łyżka równomiernie wymieszać indyka do każdej z 6 (8-uncji) ramekin pokrytych sprayem do gotowania. Każdy z nich równomiernie wymieszać z mieszaniną ziemniaków.
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 20 minut lub do lekko rumiane i bąbelki.
Odstawić na 8 minut przed podaniem.