Balsamiczna Sałatka Z Pieczonych Warzyw
Balsamiczna Sałatka z pieczonych warzyw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, ocet balsamiczny, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 115 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pieczony klopsik warzywny z glazurą balsamiczną, Balsamiczne Pieczone Warzywa Pieczone Ziti, oraz Pieczony Balsamiczny Sos Do Makaronu Warzywnego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Umieść ziemniaki w bezpiecznym naczyniu mikrofalowym i umieść w kuchence mikrofalowej. Gotować na wysokiej, aż ziemniaki są po prostu miękkie, 3 do 4 protokół.
Umieść ziemniaki w dużej misce wraz z cebulą, papryką, czosnkiem i bakłażanem.
Posypać rozmarynem, tymiankiem i oliwą z oliwek. Warzywa wymieszać z oliwą, następnie doprawić solą do smaku.
Rozłóż warzywa na przygotowaną blachę do pieczenia.
Pieczemy warzywa w rozgrzanym piekarniku, aż zaczną brązowieć na brzegach, około 35 minut. Wymieszać połówki pomidorów cherry i kontynuować gotowanie 15 minut więcej.
Wrzucić pieczone warzywa w dużej misce z orzeszków piniowych, szpinak, i ocet balsamiczny.