Placki Na Patelni
Placki na patelni wymagają około 35 minut od początku do końca. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 607 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz kapie z boczku, mieloną mąkę kukurydzianą, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Placki Na Patelni, IHOP Griddle Cakes, oraz Placki Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kapie z boczku na patelni i podgrzewaj na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż kapiele zaczną delikatnie palić.
Dodaj ziarna kukurydzy i cebuli do kapieli, i smażyć 3 do 4 minut lub aż lekko zwęglone. W dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą i kolejne 7 składników. Wymieszać mieszankę kukurydzianą.
Wlać około 2 łyżki. ciasto dla każdego ciasta patelni na gorącej patelni z masłem lub na dużej patelni nonstick. Gotować 2 do 3 minut lub aż wierzchołki są pokryte pęcherzyków i krawędzie wyglądają suche i gotowane. Włączyć i gotować 2 do 3 minut lub aż złoty kolor.
Umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia i ogrzać w piekarniku 200 do 30 minut.