Placki kukurydziane i porzeczkowe z syropem jabłkowo-cynamonowym
Placki kukurydziane i porzeczkowe z syropem jabłkowo-cynamonowym to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę jabłkową, sok jabłkowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Malina & Blueberry Griddlecakes z syropem waniliowo-cytrynowym, Pełnoziarniste naleśniki cynamonowe z syropem cynamonowym, oraz Gofry cynamonowo-kukurydziane z syropem jabłkowo-cynamonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Składniki syropu gotować w dużym rondlu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
1
W dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól, a następnie wymieszać z porzeczkami. Wymieszać razem jogurt i jajka widelcem w innej misce i mieszać do mieszaniny mąki z roztopionym masłem tylko do włączenia.
Podgrzać lekko nasmarowaną dużą patelnię nonstick na umiarkowanie małym ogniu, aż do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wlać 1/4-cup miary ciasta na patelni w partiach, tworząc 3 1/2-calowe ciasta, i gotować około 3 protokół, lub aż spody są złote. Obrócić i gotować 1 minutę więcej, lub aż złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku 121° podczas gotowania pozostałych ciast.