Placek z kremem brzoskwiniowym II
Need a deser wegetariański? Peach Cream Pie II może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, ciężka śmietana do ubijania, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
W małej misce wymieszaj cukier, mąkę, gałkę muszkatołową i cynamon.
Posypać garść na dnie niegotowanej skorupki ciasta. Skorupkę ciasta wypełnić pokrojonymi brzoskwiniami i posypać pozostałą mieszaniną cukru. Przykryj brzoskwinie gęstą śmietaną; możesz nie potrzebować całej śmietany.
Piec ciasto przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez 50 minut dłużej.