Placek pasterski ze słodkich ziemniaków-indyka jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 458 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placek pasterski ze słodkich ziemniaków i indyka, Indyk placek pasterski ze słodkich ziemniaków, oraz Ciasto pasterskie z indyka i słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. umyj słodkie ziemniaki i ukłuj nożem. Ułożyć na blasze do pieczenia i piec przez 1 do 1 1/4 godziny do miękkości.
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Cebulę ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Posmaruj płytką, 2-ćwiartową zapiekankę. Zorganizuj indyka wybierz je. Słodkie ziemniaki różnią się wielkością i kształtem. Wybierz te, które są bardzo twarde i gładkie plastry na patelni; top z cebulą i sosem. Łyżka fasoli na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki