Placek Mięsny

Placek Mięsny
Ciasto mięsne może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 410 kalorii, 14g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mielony pieprz, mieloną wołowinę, musztardę w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić, rozgnieść i odstawić.
4
W międzyczasie zmiażdżyć mieloną wołowinę i wieprzowinę w dużym rondlu, dodać czosnek, cebulę i wodę. Doprawić musztardą w proszku, tymiankiem, goździkami i solą. Gotować na średnim ogniu, mieszając pokruszyć mięso i wymieszać w przyprawach, aż mięso będzie równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Mielona WołowinaMielona Wołowina
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
PrzyprawyPrzyprawy
CebulaCebula
TymianekTymianek
WodaWoda
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia i wymieszać w puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
6
Umieść jedną ze skórek ciasta na 9-calowym talerzu. Napełnij mieszanką mięsną, a następnie wierzch drugą skórką z ciasta. Nakłuj górną skórkę kilka razy nożem, aby odpuścić parę. Zagniataj krawędzie za pomocą palców widelca i usuń nadmiar ciasta. Przykryj krawędzie skorupy ciasta folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
NóżNóż
7
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu zarumienienia skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać samodzielnie lub z sosem wołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WołowySos Wołowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn