Pizzichi Z Wiosennymi Warzywami

Pizzichi Z Wiosennymi Warzywami
Pizzichi z wiosennymi warzywami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 191 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, bulion z kurczaka, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone wiosenne warzywa z kiełbasą z kurczaka, Pieczone wiosenne warzywa z kiełbasą z kurczaka, oraz Cytrynowa bazylia pełnoziarniste Spaghetti z warzywami wiosennymi.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Szparagi i fasolki zanurzyć w wodzie 12 minut lub do jasnozielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Usuń łyżką szczelinową; umieść warzywa w ręczniku, aby zachować ciepło. Doprowadzić wodę do wrzenia; dodać makaron. Gotować 14 minut lub do al Dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Odcedzić; odstawić.
4
Tymczasem rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać boczek; gotować 34 minut lub aż chrupiące, często mieszając. Odstawić; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
6
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem. Gotować 5 minut lub do półprzezroczystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodać bulion z kurczaka; podgrzać do wysokiej temperatury. Gotować 23 minut lub aż czas zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
8
Dodaj zarezerwowane szparagi, fasolki verts, i boczek z indyka; gotować 1 minutę lub do ogrzania przez. Wrzucić z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
9
Dodać ser i dwie trzecie mięty i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
Przełożyć na półmisek i udekorować pozostałą miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn