Pizzichi Z Wiosennymi Warzywami
Pizzichi z wiosennymi warzywami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 191 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, bulion z kurczaka, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone wiosenne warzywa z kiełbasą z kurczaka, Pieczone wiosenne warzywa z kiełbasą z kurczaka, oraz Cytrynowa bazylia pełnoziarniste Spaghetti z warzywami wiosennymi.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Szparagi i fasolki zanurzyć w wodzie 12 minut lub do jasnozielonego.
Usuń łyżką szczelinową; umieść warzywa w ręczniku, aby zachować ciepło. Doprowadzić wodę do wrzenia; dodać makaron. Gotować 14 minut lub do al Dente.
Tymczasem rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać boczek; gotować 34 minut lub aż chrupiące, często mieszając. Odstawić; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem. Gotować 5 minut lub do półprzezroczystego.
Dodać bulion z kurczaka; podgrzać do wysokiej temperatury. Gotować 23 minut lub aż czas zmniejszy się o połowę.
Dodaj zarezerwowane szparagi, fasolki verts, i boczek z indyka; gotować 1 minutę lub do ogrzania przez. Wrzucić z makaronem.
Dodać ser i dwie trzecie mięty i wymieszać.
Przełożyć na półmisek i udekorować pozostałą miętą.