Pizza z pieczarkami Portobello, świeżą papryką i kozim serem
Przepis Portobello Grzyb, świeża papryka i kozi ser Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 195 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 164 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka ciasta pizza crust, papryka, kozi ser, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza z pieczarkami Portobello, świeżą papryką i kozim serem, Kanapka z serem Portobello z grzybami i cebulą, oraz Karmelizowana cebula i zupa grzybowa Portobello z grzankami z koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj blachę do pieczenia lub okrągłą patelnię do pizzy.
Na przygotowanej patelni równomiernie rozprowadzić ciasto do pizzy.
Czosnek posypać skórką. Ułóż na wierzchu czerwoną i żółtą paprykę, grzyby i karczochy, a następnie kropki z kawałkami koziego sera.
Mżawka ocet balsamiczny na wierzchu.
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złociste.