Pizza z papryką i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pizzana z papryką i serem. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sera feta, ser śmietankowy, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pizza z pieczarkami Portobello, świeżą papryką i kozim serem, Pizza Z Czerwoną I Żółtą Papryką, oraz Pizza z kiełbasą i papryką.
Instrukcje
Podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, pokrojoną w kostkę paprykę, i mielony czosnek w 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Usuń mieszankę cebuli z ognia i odstaw na bok.
Wymieszać serek śmietankowy, kolejne 5 składników i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek do wymieszania.
Umieścić skorupę na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Rozprowadzić mieszanką z serem śmietankowym; posypać mieszanką cebuli i parmezanem.
Piec w temperaturze 400 przez 15 do 18 minut lub do rozpuszczenia sera.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Skórki pizzy Mama Mary ' s Gourmet.