Pita Tacos
Przepis Pita Tacos jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Mieszanka sałaty, olej, sos sałatkowy ranczo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tacos Z Indykiem Pita, Obfite Tacos Pita, oraz Pieczone Chipsy Pita-Zdrowe Przyprawione Chipsy Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Posypać solą i pieprzem; odstawić.
W innej patelni, ciepła 1/4 W. oleju. Pieczywo pita smażyć na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Każdy chleb kroimy na pół. Napełnij mieszanką wołową, sałatą, pomidorami i cebulą.
Mżawka z sosem sałatkowym.