Pink-a-Colada

Pink-a-Colada
Pink-a-Coladan to bezglutenowe i wegańskie przepis z 5 porcjami. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka rumu kokosowego, wody kokosowej, ozdoby: kliny ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pink-a-Colada, Pink Salt & Pink Pepper Cupcakes, oraz Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym dzbanku.
2
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia6
Magazyn