Pikle Z Solą I Cukrem
Pikle z soli i cukru mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,29 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól morską, rzodkiewkę daikon, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Pikle z solą i cukrem, Ogórki Solno-cukrowe, oraz Superszybkie ogórki Solno-cukrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj warzywa i owoce i ułóż w osobnych miseczkach; powinno być około 1 1/2 filiżanek każdego rodzaju.
Rzodkiewki podzielić na połowę i pokroić w cienkie kliny.
Rzodkiewki daikon pokroić w poprzek na plastry o grubości około 1/8 cala.
Ogórki pokroić w poprzek na plastry o grubości około 1/4 cala.
Usuń skórkę arbuza i pokroić miąższ w plastry 1/3 cala grubości, a następnie na 2-calowe kliny.
W małej misce, połączyć sól i cukier, i posypać 1/2 łyżeczki mieszaniny na każdym warzywa i arbuza i wrzucić.
Odstawić ogórki na 5 do 10 minut, ułożyć osobno na talerzu i podawać natychmiast.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
W Zielonej kuchni Alice Waters. Copyright © 201