Pikantny Mostek Morelowy
Pikantny mostek Morelowy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 757 kalorii. Na 5,58 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól czosnkową, kiszoną kapustę, sos chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest idealny do Chanuka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Mostek Z Nektarem Morelowym, Powolna kuchenka marokański mostek z czerwoną cebulą i morelowym kuskusem, oraz Dymny Pikantny Mostek.
Instrukcje
Umieść mostek, grubą stroną do góry, na patelni do pieczenia.
Posypać równomiernie solą czosnkową i pieprzem. Wymieszać razem kiszoną kapustę, konfitury i sos chili; polać wołowiną.
Piec, przykryty, w 350 przez 3 1/2 godziny lub do miękkości.
Usuń mostek z patelni, zastrzegając mieszankę sosu na patelni; odstawić 20 minut.
Pociąć mostek przez ziarno na cienkie plasterki ostrym nożem.
Wlać mieszaninę sosu z patelni do pieczenia przez sitko z siatki drucianej do miski; rezerwy, w razie potrzeby.
Podajemy przecedzony sos i, w razie potrzeby, kiszoną kapustę z pokrojonym mostkiem.
Aby do przodu: przygotować i piec zgodnie z zaleceniami.
Usuń mostek z patelni, zastrzegając mieszankę sosu na patelni; odstawić 1 godzinę.
Pociąć mostek przez ziarno na cienkie plasterki ostrym nożem.
Umieść plastry mostka w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Wlać mieszaninę sosu przez sitko z siatki drucianej do miski, zastrzegając mieszaninę kiszonej kapusty, w razie potrzeby.
Na plastry mostka polać sosem; przykryć i schłodzić do 24 godzin. Podgrzać zgodnie z zaleceniami.
Umieść plastry mostka i przecedzony SOS równomiernie w dużych plastikowych torebkach do zamrażania z zamkiem błyskawicznym; zamrozić. Rozmrażać w lodówce przez noc.
Umieść mostek i sos w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali. Podgrzać zgodnie z zaleceniami.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Piec, przykryty, w 325 przez 45 minut lub do gorąca.