Pikantna Zupa pomidorowo-Soczewicowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 112 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pikantna Zupa Z Czerwonej Soczewicy I Pomidorów, Pikantny Pomidorowy Gulasz Z Soczewicy, oraz Pikantna Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku. Lekko brązową cebulę w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj pomidory, paprykę chili, soczewicę, kminek i bazylia na patelnię wraz z wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, lub do soczewicy są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Gdy soczewica zmięknie, użyj blendera do puree zupy. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Aby uzyskać specjalny dotyk, włóż śmietanę do butelki z tryskaczem i wyciśnij spiralę na wierzch każdej miski zupy i udekoruj gałązką świeżej bazylii.