Pierś z indyka z farszem i sosem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj pierś z indyka z farszem i sosem. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.91 za porcję. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 45g białka, oraz 8G tłuszczu. 269 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz krem knudsen, olej, mieszankę farszu kuchennego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona pierś z indyka z chlebem kukurydzianym-farsz z szałwii i sos Brandy, Pierś indyka ' N Gravy, oraz Pierś Z Indyka W Sosie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Przygotować farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; kopiec w środku 13x9-calowy patelni spryskane sprayem do gotowania.
Ułożyć indyka, pierś do góry, na wierzchu farszu, całkowicie pokrywając farsz.
Piec 30 min. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Piec indyka dodatkowo 45 min. do 1 godziny lub do czasu zakończenia Turcji (165F).
Odstawić 10 min. przed rzeźbieniem. W międzyczasie podgrzać sos w małym rondlu; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Podawać indyka i farsz z sosem.