Pierogi Smażone Na Patelni

Pierogi Smażone Na Patelni
Pierogi smażone na patelni to bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.01 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, nasiona sezamu, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Smażone Na Patelni, Pierogi Wieprzowe Smażone, oraz Pierogi Smażone Edamame dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pierwsze 4 składniki zmiksować w robocie kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodaj warzywa. Korzystając z WŁĄCZANIA / WYŁĄCZANIA, pulsuj, aż warzywa zostaną tylko mielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4
Odcedzić nadmiar płynu z mieszaniny roślinnej. Ułóż 12 owijek wonton na powierzchni roboczej. Delikatnie umyj brzegi owijek wodą. Łyżka 1 łyżka mieszanki warzyw do środka każdego opakowania. Wierzch z pozostałymi owijkami wonton, naciskając, aby całkowicie zamknąć nadzienie. Używając noża do ravioli lub ostrego noża, wytnij krawędzie wontonów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
RavioliRavioli
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Rozgrzać olej rzepakowy w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, smażyć pierogi, aż będą złote, około 1 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec, aż pierogi będą złociste, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Przelać pierogi na tacę.
8
Posypać prażonym sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
9
Podawać z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn