Pierogi Smażone Na Patelni
Pierogi smażone na patelni to bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.01 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, nasiona sezamu, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Smażone Na Patelni, Pierogi Wieprzowe Smażone, oraz Pierogi Smażone Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pierwsze 4 składniki zmiksować w robocie kuchennym.
Dodaj warzywa. Korzystając z WŁĄCZANIA / WYŁĄCZANIA, pulsuj, aż warzywa zostaną tylko mielone.
Odcedzić nadmiar płynu z mieszaniny roślinnej. Ułóż 12 owijek wonton na powierzchni roboczej. Delikatnie umyj brzegi owijek wodą. Łyżka 1 łyżka mieszanki warzyw do środka każdego opakowania. Wierzch z pozostałymi owijkami wonton, naciskając, aby całkowicie zamknąć nadzienie. Używając noża do ravioli lub ostrego noża, wytnij krawędzie wontonów.
Rozgrzać olej rzepakowy w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, smażyć pierogi, aż będą złote, około 1 minuty z każdej strony.
Piec, aż pierogi będą złociste, około 10 minut.
Posypać prażonym sezamem.
Podawać z sosem zanurzeniowym.