Pierogi Kimchi

Pierogi Kimchi
Pierogi z Kimchi mogą być tylko Koreański przepis, którego szukasz. Na 18 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz makaron z wermiszelem, kimchi z kapusty napa, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu), Kimchi Mandu (Koreańskie Pierogi Kimchi), oraz Pierogi z wieprzowiną i Kimchi.

Instrukcje

1
Miejsce tofu na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Top z drugim ręcznikiem papierowym i umieścić talerz na górze. Pozostawić do drenażu na 15 minut. Palcami rozbij tofu, aż będzie przypominał pokruszony ser feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
W małym rondlu zagotuj 1 litr wody i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj makaron, przykryć, i niech strome, aż makaron zmiękną, o 5 protokół. Makaron drobno posiekać (należy mieć około 1/2 szklanki posiekanego makaronu).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4
Połącz tofu, makaron, kimchi, jajko, sos sojowy i olej sezamowy w małej misce. Wymieszać widelcem do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
KimchiKimchi
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Aby napełnić pierogi, umieść około 2 łyżeczki nadzienia w środku pojedynczego opakowania. Zwilżyć wilgotną końcówką palca, następnie złożyć i uszczelnić za pomocą zaciskania krawędzi. Zestaw uformowany pieróg na obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej papierem pergaminowym. Trzymaj niewypełnione owijki pod wilgotnym ręcznikiem kuchennym, aby zapobiec wysuszeniu. Uwaga: uformowane pierogi na tym etapie można przechowywać w lodówce do 1 dnia. W przypadku długotrwałego przechowywania zamrozić pierogi na tacy (nie pozwól im wytrzymać podczas zamrażania lub będą trzymać się razem), wyjąć po zamrożeniu i przechowywać w zamrażarce w torbie z zamkiem błyskawicznym do 3 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Aby ugotować, przynieś 3 ćwiartki wody do walcowania w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodaj dupmling ans gotować, aż skórki są po prostu przezroczyste, 4 do 6 protokół.
8
Kluski wyjąć z wody łyżką szczelinową lub pająkiem i w razie potrzeby podawać natychmiast z sosem sojowym i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje40
Ocena Zdrowia2
Magazyn