Pierogi Crostini, z dwoma dodatkami

Pierogi Crostini, z dwoma dodatkami
Pierogi Crostini, z dwoma dodatkami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 4,77 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 726 kalorii, 25g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, szalotki, wstępnie gotowane pierogi ziemniaczane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 90%. Spróbuj Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), Bruschetta Z Trzema Dodatkami, oraz Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. Ułóż pierogi ziemniaczane na dużej blasze do pieczenia i obficie posmaruj oliwą z oliwek. W małej misce wymieszaj posiekanego pomidora z pokrojoną cebulą i jalapeo. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Nakrętki grzybów shiitake posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grillować czapki grzybowe na średnio gorącym ogniu do miękkości i ładnie rumiane, około 4 minut na stronę. Pieczarki cienko pokroić i przełożyć do miski. Wrzucić grzyby z szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Grilluj pierogi na średnio gorącym ogniu, aż będą rumiane i chrupiące, około 2 minut na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Pierogi przełożyć na duży talerz i posmarować kwaśną śmietaną. Łyżką polewy grzybowej ponad połowę pierogów i łyżką salsy pomidorowej nad resztą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
5
Podawać na gorąco.
6
Uwagi: jeśli używasz mrożonych pierogów, które nie są gotowane, najpierw musisz je ugotować, a następnie odcedzić i całkowicie ostudzić przed grillowaniem. Piwo kremowe, ziemiste i pikantne elementy w tych crostini wymagają jasnego, złotego lagera z dużą ilością smaku. Spróbuj klasycznego Pilsner Urquell lub gładkiego i mocnego polskiego Piasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn