Piernikowe Biszkopty

Piernikowe Biszkopty
Piernikowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz łagodną melasę, masło land O lakes®, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Mało kto lubi ten deser. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Piernikowe Biszkopty, Piernikowe Biszkopty, oraz Piernikowe Biszkopty dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn