Pieprz Crusted kości w Rib-Eye z pomidorowo-kolendry smak i grill czerwona cebula i Texas tosty

Pieprz Crusted kości w Rib-Eye z pomidorowo-kolendry smak i grill czerwona cebula i Texas tosty
Przepis pieprz Crusted kości w Rib-Eye z pomidorowo-kolendry smak i grill czerwona cebula i Texas tosty może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 40 minut. Za 11,02 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2192 kalorii, 94g białka, oraz 148g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pomidory śliwkowe, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niesolone masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Budyń Z Mlecznej Czekolady Migdałowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki T-Bone z tostem Texas, Hot dogi na trzy sposoby-dżem pieprzowy / sos Chili, karmelizowana cebula Bourbon i pikantny smak pomidora, oraz Ciepłe tosty ze szparagami i boczkiem z czerwoną papryką-winegret z szalotki dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Dla żeberka: rozgrzej patelnię grillową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek RibeyeStek Ribeye
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
2
Posmaruj steki z obu stron oliwą z oliwek i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Wymieszaj razem ancho i czarny pieprz. Pogłębiaj 1 stronę steków w mieszance pieprzu i smaż steki pieprzem do dołu przez 4 do 5 minut na złoty kolor. Odwróć steki i kontynuuj grillowanie przez 5 do 6 minut, aby uzyskać średnio wysmażone wysmażenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1
Umieść kolendrę, szpinak, orzeszki pinii, ser i olej w misce i zmiksuj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pomidory przełożyć do miski, dodać ocet balsamiczny, dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Cebulę posmarować sosem BBQ i doprawić solą i pieprzem. Grilluj z obu stron, aż się skarmelizuje i prawie ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W przypadku tostów z Teksasu: rozgrzej grill lub patelnię grillową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Texas ToastTexas Toast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wymieszaj masło i pieczony czosnek i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Rozłóż masło z jednej strony chleba i grilluj masłem do dołu na lekko złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn