Pieczony na patelni łosoś i słodka cebula mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka koszernej soli, wina, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Jeden arkusz patelni parmezan Crusted łosoś z pieczonym brokułem, Grillowany łosoś ze słodką cebulą i czerwoną papryką, oraz Pieczony łosoś z karmelizowaną cebulą i figami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rybę zagrzebać w mące. Tymczasem, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż migocze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.