Pieczony Okoń Morski Z Imbirowym Sosem Ponzu

Pieczony Okoń Morski Z Imbirowym Sosem Ponzu
Pieczony okoń morski z imbirowym sosem Ponzu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 42g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.18 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, okoń morski, SOS ponzu kikoman i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Panko-crusted Soft Shell Crab With Ginger Ponzu Sauce, Pieczona Rolada z łososia ze słodkim sosem Ponzu, oraz Pieczony okoń morski z trawą cytrynową i imbirem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia16
Magazyn