Pieczony koper włoski ze Zwęglonymi pomidorami, oliwkami i Pecorino
Pieczony koper włoski ze Zwęglonymi pomidorami, oliwkami i Pecorino zajmuje około 1 godzina od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 162 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powie, że trafił w sedno. Ten przepis z Foodnetwork wymaga cebulek kopru włoskiego, pietruszki o płaskich liściach, oliwy z oliwek i sera pecorino. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Pieczony koper włoski z makaronem ze słodkich ziemniaków, Zwęglonymi pomidorami, oliwkami i Pecorino, Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami Peklowanymi na oleju, oraz Burgery jaglane z oliwkami, suszonymi pomidorami i Pecorino są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Umieść koper włoski na patelni, naczyniu do pieczenia lub blasze tak, aby pasował do jednej warstwy.
Skrop oliwą z oliwek, obracając, aby pokryć wszystkie strony. Dopraw solą i pieprzem, a następnie drobno zetrzyj połowę sera pecorino na wierzchu. Piecz, aż Koper będzie miękki, około 45 minut.
Ułóż pomidory pokrojoną stroną do góry na koprze włoskim. Obróć piekarnik do pieczenia. Podsmaż pomidory, aż lekko się zwęglą i podgrzają, 6 do 8 minut.
Przed podaniem posyp oliwki i pokrusz pozostały ser pecorino.
Udekoruj natką pietruszki.