Pieczony cały czerwony Lucjan jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 1592 kalorii, 303g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na $23.49 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka kaparów, pieprzu, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
1
Wybierz swoją ulubioną kombinację smakową (azjatycką, śródziemnomorską lub karaibską, po lewej).
2
Wybierz jedną z kombinacji smakowych i posiekaj wszystkie składniki z wyjątkiem oleju wraz z dużą szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Olej Do Smażenia
3
Przenieść pastę do małej miseczki i wymieszać z olejem. Wykonaj 5 równoległych 3-calowych cięć z każdej strony Lucjana, krojąc prawie do kości. Lekko przyprawić rybę solą i wypełnić plastry pastą. Przetrzyj rybę olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Snapper
Kości
Ryby
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Przenieś rybę na ciężką blachę do pieczenia, aby stała w pozycji pionowej. Aby utrzymać rybę stabilną, rozłóż klapy brzucha i ustaw zmiętą kulkę foliową pod ogonem. Smażyć rybę przez 30 minut, aż miąższ po prostu się zbryli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
6
Przełóż rybę na talerz. Używając 2 widelców, unieś filety z kości i podawaj.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.