Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać pieczone quesadillas Wegetariańskie spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, tortille z mąki beztłuszczowej 8%, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Pieczone Warzywne Quesadillas, Veggie Quesadillas, oraz Cheesy Veggie Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połącz pierwsze 4 składniki, dobrze mieszając trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Połącz szparagi, cebulę i czosnek na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Warzywa zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.