Pieczona w piecu pierś z indyka z porami i farszem z chleba kukurydzianego

Pieczona w piecu pierś z indyka z porami i farszem z chleba kukurydzianego
Pieczona w piecu pierś z indyka z porem i farszem z chleba kukurydzianego może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.94 za porcję. Jeśli masz liście z 2 gałązek tymianku, chleb kukurydziany, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pierś Indyka Owinięta Boczkiem Z Farszem Z Chleba Kukurydzianego, Pieczona W Piecu Pierś Z Indyka, oraz Pieczona w piecu pierś z indyka z sosem z patelni.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Napełnij dużą miskę wodą i dodaj pory, obracaj rękami, aby piasek wydostał się między warstwami. W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać 1 łyżkę masła i oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
PorPor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PatelniaPatelnia
4
Dodać pory, posypać tymiankiem, solą i pieprzem i gotować około 10 minut, obracając co jakiś czas, aż pory zmiękną, ale nie będą zabarwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PorPor
TymianekTymianek
5
Pory wyjąć z ognia do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
6
W dużej misce połączyć pory, chleb kukurydziany i bulion z kurczaka i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Użyj ostrego, cienkiego noża, aby wyciąć długość indyka, przecinając pierś równolegle do deski, prawie na pół, zatrzymując się tuż przed zewnętrzną krawędzią. Otwórz dwie połówki, jakbyś otwierał książkę. Teraz masz duży kawałek mięsa, który będzie gotować równomiernie i jest wystarczająco cienki, aby toczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Umieść 2 filiżanki farszu wewnątrz każdej piersi, a następnie złóż indyka z powrotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
9
Pozostały farsz umieścić w małym naczyniu do pieczenia i gotować razem z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Zawiąż w 4 miejscach sznurkiem kuchennym i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
11
Pozostałą łyżkę masła i oliwy z oliwek rozgrzać na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Włożyć indyka do patelni i podsmażyć na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez około 25 minut (temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 160 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu). Wyjmij indyka z piekarnika i pozostaw na 5 do 10 minut, a następnie pokrój w poprzek na plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Brundlmayer Steinmassl Riesling z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn