Pieczona marchewka i pasternak z tymiankiem
Pieczona marchewka i pasternak z tymiankiem wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką miód, grubą sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 82%. Spróbuj Pasternak Pieczony Z Tymiankiem, Pasternak pieczony z tymiankiem, oraz Pieczony Pasternak I Marchew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Marchew i pasternak obrać i pokroić na pół wzdłuż, większe można ćwiartować.
Umieść je na dużej blasze do pieczenia.
Marchew i pasternak skropić oliwą z oliwek i miodem. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Rozsypać gałązki tymianku na wierzchu.
Wstawić do nagrzanego piekarnika.
Po 10 minutach, dać warzywa wrzucić i umieścić z powrotem w piekarniku na kolejne 10 minut, aż warzywa są miękkie i lekko karmelizowane.