Pieczona czosnkowa fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi

Pieczona czosnkowa fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi
Pieczona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis na 4 porcje. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 184 kalorie. Za 74 centy za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i kup czosnek, sól i pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa i szalotka pieczona w czosnku z orzechami laskowymi, Fasolka szparagowa pieczona z szalotką i orzechami laskowymi oraz Fasola szparagowa z szalotką, orzechami laskowymi i estragonem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
½ Szklanki Grubo Posiekanych Połówek Pecan Fisher®½ Szklanki Grubo Posiekanych Połówek Pecan Fisher®
2
Na średniej patelni wymieszaj fasolkę szparagową, szalotkę, czosnek, oliwę, sól i pieprz. Piec w piekarniku, aż fasola będzie ugotowana i lekko złocista.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szalotki, Pokrojone W Cienkie Plasterki Do Dekoracji3 Szalotki, Pokrojone W Cienkie Plasterki Do Dekoracji
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
(zostaw, Jeśli Jest Mały)(zostaw, Jeśli Jest Mały)
1 Funt Przygotowanego Ciasta Na Pizzę1 Funt Przygotowanego Ciasta Na Pizzę
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Słoików) Pieczona Słodka Papryka Czerwona, Odsączona I Posiekana W JulienneSłoików) Pieczona Słodka Papryka Czerwona, Odsączona I Posiekana W Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Soku Z Patelni Do Pieczenia Indyka2 Szklanki Soku Z Patelni Do Pieczenia Indyka
½ Szklanki Grubo Posiekanych Połówek Pecan Fisher®½ Szklanki Grubo Posiekanych Połówek Pecan Fisher®
3
Wyjmij z piekarnika i wymieszaj ze skórką z cytryny i orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Rukoli, Posiekanej1 1/2 Szklanki Rukoli, Posiekanej
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
½ Szklanki Grubo Posiekanych Połówek Pecan Fisher®½ Szklanki Grubo Posiekanych Połówek Pecan Fisher®
4
Przełożyć na talerz i podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn