Pieczeń z estragonu wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Za 2,47 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 39g tłuszczu i w sumie 600 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej wieprzowiny, jajek, estragonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto O Niskiej Zawartości Tłuszczu (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf - możesz zrobić w restauracji degustację pieczeni w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić pieczeń, Estragon! Sos sałatkowy z miodem Dijon i estragonem, oraz Pieczeń mamy Joe-pieczeń, jak mama robiła.
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Uformuj mięso w bochenek i umieść na środku blachy wyłożonej pergaminem. Użycie patelni bez wysokich krawędzi da pieczeń ze skórką. Gotuj bez przeszkód przez 15 minut.