Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Podwójne batony orzechowe spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka serek philadelphia, plantatorów prażone orzeszki ziemne, Cool whip bita polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójne Batony Orzechowe, Podwójne Batony Z Masłem Orzechowym, oraz Podwójne Batony Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
1
Wymieszaj okruchy wafli, orzeszki ziemne, cukier granulowany i margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
2
Usuń 2 Łyżki. mieszaniny okruchów; odstawić. Wcisnąć pozostałą mieszaninę okruchów mocno na dnie 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni; odstawić.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Top z zarezerwowaną mieszaniną okruchów i pozostałą bitą polewą tuż przed podaniem. Resztki deseru przechowywać w lodówce.