Polędwiczki Nadziewane Pieczarkami
Polędwiczki nadziewane pieczarkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś paski boczku, masło, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wołowe Nadziewane Pieczarkami, Pikantne pieczarkowe nadziewane polędwiczki wieprzowe, oraz Grillowana polędwica wołowa nadziewana szpinakiem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, gotować boczek, aż chrupiące.
Usunąć boczek; pokruszyć i odstawić.
Odcedzić, zastrzegając 1 łyżkę kapieli. W kapie, podsmażyć grzyby, cebula i czosnek do miękkości.
Wyjąć z ognia; wymieszać w 1/2 szklanki bułki tartej, pietruszki i boczku.
Przeciąć szczelinę wzdłuż trzech czwartych drogi przez polędwicę. Delikatnie umieść farsz w kieszeni; Zamknij wykałaczkami.
Połączyć masło i parmezan; rozprowadzić na wierzchu i bokach mięsa. Pozostałe okruchy chleba wcisnąć na maślaną masę.
Umieścić mięso na półce w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° C przez 15 minut. Przykryć i piec przez 1 godzinę lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, mięso termometr powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Odstawić na 10 minut i wyjąć wykałaczki przed krojeniem.