Ciasto Dyniowe Bananowe Bezowe

Ciasto Dyniowe Bananowe Bezowe
Ciasto dyniowe bananowe bezowe wymaga z grubsza 3 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz banany, dynie cukrowe, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Mąkę, cukier i szczyptę soli wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zimne masło wymieszać blenderem do ciast lub rękami, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Przer. w żółtkach i 1-2 łyżkach wody z lodem, aż ciasto nie będzie zbyt lepkie. Jeśli nadal jest kruchy, dodaj więcej wody z lodem, 1 łyżeczkę na raz. Uformować w kulkę, owinąć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
MasłoMasło
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 11-12-calowe koło za pomocą mąki do ciasta. Z łatwością ciasto na 9-calowej patelni do ciasta, mocno naciskając na dno i boki. Przeciąć nadmiar ciasta, a następnie uszczypnąć krawędzie. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do napełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Forma PieForma Pie
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dynie podzielić na środku i zebrać nasiona. Ułóż na tacy do pieczenia, pokrój bok i piecz przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
NasionaNasiona
3
Wyjmij dynie z piekarnika i ułóż banany (w skórkach) wokół i między połówkami dyni. Wróć do piekarnika i piecz przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
BananBanan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić lekko przed manipulacją, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć miąższ dyni i dodać do robota kuchennego. Obrać banany i dodać mięso do robota kuchennego, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodać 3 jajka, cukier, cynamon, 2 łyżki masła, gałkę muszkatołową, śmietanę i sól. Puree aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
CynamonCynamon
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
7
Umieść blachę do pieczenia na dolnej półce piekarnika i rozgrzej do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Wlać do przygotowanej skorupki ciasta. Lekko ubić białko jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
9
Obrzeża ciasta posmarować białkiem i posypać odrobiną cukru. Ostrożnie ułożyć ciasto na rozgrzanej blasze do pieczenia, obniżyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F i piec, aż ciasto jest ustawione, ale nadal lekko jiggles, około 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ubij białka, cukier puder, śmietanę z kamienia nazębnego i szczyptę soli w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż powstaną błyszczące średnie szczyty, uważając, aby nie przebić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Cukier PuderCukier Puder
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozprowadzić mieszaninę bezową na wierzchu ciasta, pokrywając ją aż do krawędzi. Za pomocą tylnej części łyżki lekko wciśnij bezę i podciągnij łyżkę, aby utworzyć szczyty na całej powierzchni bezy (alternatywnie możesz użyć worka rurowego z dużą końcówką Gwiazdy, jeśli wybierzesz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Aby ugotować bezę, rozgrzej brojlery stojakiem w najwyższej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Umieść ciasto pod brojlerem i broil, aż beza jest ustawiona i złocisty brązowy, o 7 protokół, obserwując uważnie, aby uniknąć spalania, jak szybko gotuje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
5
Wyjąć z brojlerów i ostudzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn