Szybka i łatwa Zapiekanka kukurydziana
Szybka i łatwa Zapiekanka kukurydziana to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 161 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz oliwki, ser cheddar, chili, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szybka i łatwa zapiekanka z tuńczyka, Szybka i łatwa zapiekanka z tuńczyka, oraz Szybka I Łatwa Zapiekanka Śniadaniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj 1-ćwiartkowe naczynie zapiekane sprayem do gotowania.
Wymieszać kukurydzę, ser Cheddar, czarne oliwki, zielone chili, i zielone oliwki razem w misce; wlać do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bulgotnie, około 25 minut.