Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-orzechowym i sosem

Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-orzechowym i sosem
Pieczeń wieprzowa z nadzieniem jabłkowo-orzechowym i sosem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 55. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pietruszkę, mieszankę farszu kuchennego, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, Pieczeń Wieprzowa Z Nadzieniem Jabłkowym, Żurawinowym I Orzechowym, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mięso doprawić 1/2 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MięsoMięso
3
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 2 do 2-1 / 2 godzin lub do 63°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
6
W międzyczasie przynieś wodę, 1-1 / 2 szklanki soku jabłkowego, rodzynki i masło do zagotowania w dużym rondlu. Wymieszać w mieszankach farszu, jabłkach i orzechach; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
FarszFarsz
RodzynkiRodzynki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
WodaWoda
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia.
8
Odstawić 5 min. Puch widelcem; łyżka do środka mięsa. Łyżka pozostałego farszu do miski. Przykryć mięso i pozostały farsz, aby utrzymać ciepło, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Usuń 2 Łyżki. kapiele na patelni; umieścić w średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
10
Ubić w mące i musztardzie; gotować na średnim ogniu 1 min., ciągle mieszając. Wymieszać z pozostałym sokiem jabłkowym i pieprzem; gotować i mieszać 3 min. lub aż mieszanina się zagotuje i zgęstnieje. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Mięso pokroić na 1-żeberkowe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
12
Podawać z farszem i sosem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia3
Magazyn