Pieczeń wieprzowa z chlebem kukurydzianym-farsz Poblano

Pieczeń wieprzowa z chlebem kukurydzianym-farsz Poblano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj Crown Roast of Pork z chlebem kukurydzianym-farsz Poblano. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 817 kalorii, 106g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $6.0 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, szałwii, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym, Pieczeń Wieprzowa Z Farszem Żurawinowym, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze, czysta oliwa z oliwek, czosnek, szalotka, szałwia, sól i pieprz do wymieszania. Rub mieszaninę na pieczeń, koncentrując się na obszarach między kotletami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść pieczeń do patelni. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez noc lub do 48 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed pieczeniem.
4
Rozgrzej piekarnik do 232°. Obróć pieczeń do góry nogami (żebra w dół) na patelni. Pieczeń 15 minut, następnie zmniejszyć ogień do350 i pieczenia, aż natychmiast odczytać rejestry termometru155 po włożeniu 2 cale do środka mięsa (nie dotykać Kości), o 1 1/2 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
1
Na dużej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj poblanos, cebula, seler, i czosnek, i smażyć, mieszając, aż zmiękną, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
W dużej misce, połączyć chleb kukurydziany i sauted warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj jajka, 1/4 szklanki wywaru z kurczaka, kolendrę, ostry sos, sól i pieprz. Jeśli mieszanina wydaje się sucha, mieszaj w dodatkowym wywaru, powoli, aż farsz będzie lekko zwilżony. Naciśnij do naczynia zapiekanki 2-quart. Trzydzieści minut przed wyjęciem pieczeń, przenieść farsz do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Ostry SosOstry Sos
KolendraKolendra
FarszFarsz
PieprzPieprz
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik
5
Piec na złoty kolor, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Po zakończeniu pieczenia, wyjąć z piekarnika, namiot z folią, i odstawić co najmniej 15 minut (pozostanie ciepła 1 godzinę). Gdy farsz jest zrobione, kopiec 1/2 na talerzu. Odwróć pieczeń pionowo na wierzchu farszu. Napełnij środek pieczenia pozostałym farszem. Pokroić przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia46
Magazyn