Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Owocami
Pieczeń wieprzowa nadziewana owocami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.46 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jeśli masz Dijon musztarda, schab pieczeń, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Owocami, Pieczeń wieprzowa z owocami, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Owocami.
Instrukcje
Wyciąć poziomo w dół długości Środkowej wieprzowiny w ciągu 3/4 cala po przeciwnej stronie. Otwórz płasko. Od środka Wytnij poziomo do 3/4 cala od lewej krawędzi bocznej. Obróć wieprzowinę; powtórz cięcie na drugą stronę; otwórz płasko. Jeśli wieprzowina jest grubsza niż 3/4 cala, przykryć wieprzowinę folią i funt do około 3/4-cala grubości.
Wymieszać musztardę i masło.
Rozłóż połowę mieszanki musztardy na wewnętrznych powierzchniach wieprzowiny.
Wymieszać farsz z owocami; rozprowadzić na powierzchniach pokrytych musztardą.
Pieczeń rolowana; wiązana sznurkiem kuchennym.
Pozostałą musztardę rozprowadzić na zewnątrz pieczeni; natrzeć brązowym cukrem.
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Umieścić wieprzowinę w 4 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Wlać sok jabłkowy na patelnię; gotować 2 do 3 minut, aby rozpuścić karmelizowane soki w dolnej części patelni. Wymieszać z solą i pieprzem; polać wieprzowiną.
Gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin lub do mięsa termometr włożony do środka wieprzowiny czyta 71°.