Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Owocami

Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Owocami
Pieczeń wieprzowa nadziewana owocami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.46 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jeśli masz Dijon musztarda, schab pieczeń, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Owocami, Pieczeń wieprzowa z owocami, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Owocami.

Instrukcje

1
Wyciąć poziomo w dół długości Środkowej wieprzowiny w ciągu 3/4 cala po przeciwnej stronie. Otwórz płasko. Od środka Wytnij poziomo do 3/4 cala od lewej krawędzi bocznej. Obróć wieprzowinę; powtórz cięcie na drugą stronę; otwórz płasko. Jeśli wieprzowina jest grubsza niż 3/4 cala, przykryć wieprzowinę folią i funt do około 3/4-cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Zdejmij folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Wymieszać musztardę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
4
Rozłóż połowę mieszanki musztardy na wewnętrznych powierzchniach wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WieprzowinaWieprzowina
5
Wymieszać farsz z owocami; rozprowadzić na powierzchniach pokrytych musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
OwoceOwoce
6
Pieczeń rolowana; wiązana sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
7
Pozostałą musztardę rozprowadzić na zewnątrz pieczeni; natrzeć brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
8
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Umieścić wieprzowinę w 4 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
10
Wlać sok jabłkowy na patelnię; gotować 2 do 3 minut, aby rozpuścić karmelizowane soki w dolnej części patelni. Wymieszać z solą i pieprzem; polać wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok JabłkowySok Jabłkowy
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin lub do mięsa termometr włożony do środka wieprzowiny czyta 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn