Pieczeń wieprzowa faszerowana kiełbasą i jabłkiem

Pieczeń wieprzowa faszerowana kiełbasą i jabłkiem
Pieczeń wieprzowa nadziewana kiełbasą i jabłkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, rozmaryn, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 79 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Kiełbasą, Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Jabłkiem, oraz Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Jabłkiem Orzech.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W dużej patelni saute na średnim ogniu, saute kiełbasy, aż Nie różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Kiełbasę wyjąć (pozostawić w tłuszczu) i odstawić. Na patelnię dodać cebulę, seler i jabłko, posypać solą i pieprzem. Gotować, aż jabłko nie jest już chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać czosnek i gotować dodatkowe kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
6
Zdjąć z ognia, wymieszać z powrotem kiełbasę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
7
W robocie kuchennym, pulsować chleb z szałwią, rozmarynem i tymiankiem do grubych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
8
Rozgrzać masło w średnim saute patelni i gotować okruchy na średnim ogniu, aż pokryte masłem i lekko tosty, o 3 protokół (należy uważać, aby nie spalić).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Bułkę tartą wymieszać z mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
10
Przygotować pieczeń, jakby co jellyroll.
11
Umieść pieczeń z krótkim bokiem w kierunku Ciebie, a tłuszcz skierowany w dół w kierunku blatu lub deski do krojenia. Użyj ostrego noża, aby pokroić pieczeń otwartą na około 1/2 cala od dna pieczenia (równolegle do deski do krojenia), uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Kontynuuj cięcie, rozwijając pieczeń podczas pracy, aż będziesz miał duży, cienki kawałek mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
12
Umieść rozwałkowany kawałek mięsa między 2 arkuszami woskowanego lub pergaminu i lekko pobić młotkiem do mięsa, aby zwiększyć powierzchnię mięsa o 10 do 20 procent. Uważaj, aby nie przebić przez mięso. Sól i pieprz wieprzowinę i top z nadzieniem, rozłożone równomiernie po wieprzowinie, pozostawiając 1-calowy margines na całym obwodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
13
Zaczynając od krótkiej strony, zwinąć ciasno styl jellyroll i zabezpieczyć pieczeń sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
14
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
15
Dodać pieczeń i brązowy ze wszystkich stron.
16
Umieść na patelni wyposażonej w stojak i dodaj wino na dnie patelni (aby nie dopuścić do spalania soków) i piecz przez 45 minut do 1 godziny lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
17
Wyjmij pieczeń z piekarnika i pozostaw na pełne 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn