Jajecznica wolno gotowana z kozim serem
Wolno gotowana jajecznica z kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 15 minut. 59 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, jajka, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Jajecznica wolno gotowana, Jajecznica z kozim serem i szczypiorkiem, oraz Jajecznica z kozim serem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać grill węglowy z węgli.
Rozłóż je w jednej gęstej warstwie.
Jajka ubić w misce z mlekiem, solą i pieprzem.
Rozgrzać 2 łyżki masła na dużej patelni saute lub omlet na gorącym grillu.
Dodać jajka i gotować je do pożądanej doneness, stale mieszając. Z grilla dodać kozi ser, szczypiorek i pozostałe 2 łyżki masła. Wymieszaj i pozostaw jajka na 30 sekund, aż ser zacznie się topić. Sprawdź przyprawy.