Pieczenie Gnocchi Z Pomidorami I Bakłażanem
Przepis pomidorowo-Bakłażanowy Piec Gnocchi może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. To danie główne ma 566 kalorii, 19g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.55 za porcję. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mozzarellę, puszki g pomidorów, przecier pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto filiżanki można śledzić to danie główne z Fudge Brownie Cupcakes with Cookie Dough lukier jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bakłażan, pomidor i pieczarki, Bakłażan, pomidor i parmezan (Melanzane alla Parmigiana), oraz Gnocchi & tomato bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i czosnek na oliwie do miękkości.
Wmieszać bakłażana i grzyby i gotować do miękkości.
Dodaj pomidory konserwowe, przecier pomidorowy i wino. Dusić delikatnie przez 15 minut. Następnie doprawić szczyptą cukru, solą i pieprzem.
Wymieszać gnocchi do sosu, następnie rozerwać mozzarellę i wymieszać z naczyniem.
Dodać bazylii tuż przed podaniem dish.To piec: rozgrzać piekarnik do temperatury 200C / 180C
Podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości. Wymieszać z chilli, następnie wlać pomidory, Wino i przecier pomidorowy. Doprawić i dobrze wymieszać.
Wymieszać w gnocchi i bazylii. Top z mozzarellą i piec przez 20-30 minut, aż mozzarella topi się i złoty.