Pieczarkowe smażenie z groszkiem i zieloną cebulką

Pieczarkowe smażenie z groszkiem i zieloną cebulką
Jeśli masz o 30 minut do spędzenia w kuchni, pieczarkowy Stir smażyć z groszkiem i zieloną cebulką może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ta przystawka ma 252 kalorie, 10g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,16 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka imbiru, ząbki czosnku, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 523 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Smażone tofu z pieczarkami, groszkiem cukrowym i zieloną cebulką, Smażone tofu z pieczarkami, groszkiem cukrowym i zieloną cebulką, oraz Smażone tofu z pieczarkami, groszkiem cukrowym i zieloną cebulką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić glazury i sos: zrobić glazury przez ubijanie razem bulion, miód, i sos sojowy w misce i odstawić. Zrobić sos ubijając razem bulion, sos sojowy, miód, ocet ryżowy, wino do gotowania lub sherry, i skrobia kukurydziana w misce i odstawić, że na bok, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Grzyby podsmażyć, dodać glazurę: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Umieść 1 łyżkę oleju na dużej patelni lub woku na dużym ogniu. Gdy olej lśni i kropla wody odparuje w ciągu sekundy, dodaj grzyby i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Pozostawić grzyby gotować przez kilka minut, aż zaczną pisk i zrezygnować z wody (zobaczysz ich wody na patelni). Po dodaniu glazury. Pozostawić do wrzenia glazury, mieszając od czasu do czasu, około 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Gdy resztki płynu znikną, pieczarki zdejmujemy z ognia i odstawiamy do miski. Może być trochę cukru karmelizowanego z boku patelni, nie martw się o to.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Ugotować czosnek, imbir, chili: zmniejszyć ogień do średniego i dodać pozostałe 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Dodać czosnek, imbir, i chili i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1
Dodaj groszek śnieżny i zieloną cebulę i wrzucić na około 30 więcej sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2
Dodać grzyby z powrotem: zwiększyć ciepło do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Dodać sos i pozostawić mieszaninę do wrzenia. SOS znacznie się zagęści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Dodać grzyby z powrotem do mieszaniny i gotować przez około 20 więcej sekund. Zdejmij ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Podawać na ryżu i udekorować sezamem, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikurczak lub bulion warzywny (użyj bulionu warzywnego dla opcji wegetariańskiej)kurczak lub bulion warzywny (użyj bulionu warzywnego dla opcji wegetariańskiej)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami11 funt cukinii,sos sojowy (użyj sosu sojowego bezglutenowego, jeśli gotujesz bezglutenowy)sos sojowy (użyj sosu sojowego bezglutenowego, jeśli gotujesz bezglutenowy)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikurczak lub bulion warzywny (użyj bulionu warzywnego dla opcji wegetariańskiej)kurczak lub bulion warzywny (użyj bulionu warzywnego dla opcji wegetariańskiej)3(zima)sos sojowy (użyj sosu sojowego bezglutenowego, jeśli gotujesz bezglutenowy)sos sojowy (użyj sosu sojowego bezglutenowego, jeśli gotujesz bezglutenowy)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet ryżowyocet ryżowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)shaoxing gotowanie wina lub gotowanie sherryshaoxing gotowanie wina lub gotowanie sherry1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana4ząbki czosnku, pokrojone cienkoząbki czosnku, pokrojone cienko1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)starty imbirstarty imbir2Suszone czerwone chili, grubo posiekane lub 1/4-1/2 łyżeczki suszonych płatków chiliSuszone czerwone chili, grubo posiekane lub 1/4-1/2 łyżeczki suszonych płatków chili3(zima)olej sezamowy, z pestek winogron lub inny olej o wysokiej temperaturze dymuolej sezamowy, z pestek winogron lub inny olej o wysokiej temperaturze dymu907Orzechy dowolne (posiekane)grzyby mieszane (ostrygi, crimini, button, shiitake i/lub enoki), z grubsza posiekane lub poćwiartowane (chcesz kawałki wielkości kęsa)grzyby mieszane (ostrygi, crimini, button, shiitake i/lub enoki), z grubsza posiekane lub poćwiartowane (chcesz kawałki wielkości kęsa)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigroszek śnieżny lub groszek snap, bez strungroszek śnieżny lub groszek snap, bez strun8zielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn